Düsseldorf, Duitsland

Programma voor een busreis incentive voor 20 personen naar Düsseldorf:

Welkom in Düsseldorf, een levendige metropool gelegen aan de oevers van de Rijn in het westen van Duitsland. Deze dynamische stad combineert op harmonieuze wijze een rijke geschiedenis, cultuur en moderniteit, waardoor bezoekers een unieke ervaring beleven.

Met een geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd, biedt Düsseldorf een fascinerend historisch erfgoed dat voelbaar is tijdens het verkennen van de charmante straten. Van middeleeuwse kastelen tot prachtige architectonische monumenten, geschiedenis komt tot leven op elke hoek.

Naast zijn culturele aanbod staat Düsseldorf ook bekend om zijn levendige sfeer en feestelijke geest. De jaarlijkse evenementen, zoals de carnavalsvieringen en de wereldberoemde kerstmarkten, trekken mensen van heinde en verre en bieden een voorproefje van de lokale tradities en culinaire hoogstandje. Nog een reden waarom Düsseldorf de beste stad is voor jouw volgende incentive, is de nabijheid van Nederland. Het vereist geen vliegreis en is gemakkelijk bereikbaar met bus of trein.

Dag 1 | Aankomst Düsseldorf

Ochtend:

De dag begint op de afgesproken verzamelplek. Hier staan bussen klaar die de groep naar Düsseldorf brengt. Terwijl de groep comfortabel in de bus zit, genieten ze van een licht ontbijt bestaande uit verse broodjes en fruit, klaar om aan hun avontuur te beginnen.

Middag:

Bij aankomst in het hotel in Düsseldorf, laten de reizigers hun bagage achter en maken ze zich klaar voor een verkennende middag. Ze wandelen naar een gezellige lunchlocatie om lokale specialiteiten te proeven voordat ze de stad verder gaan verkennen. Een stadswandeling, leidt hen door de pittoreske straten, waardoor ze een eerste indruk krijgen van de charme van Düsseldorf. De wandeling eindigt vlak bij het hotel, waar de groep incheckt en zich opfrist voor de avond.

Avond:

Het avontuur gaat verder als de groep zich richting een lokaal restaurant begeeft voor een heerlijk diner. Nergens in Duitsland is er zo’n hoge concentratie bars en kroegen te vinden dan in het oude stadcentrum van Düsseldorf. Na het diner gaan we de beste bars en pubs verkennen tijdens een heuse pub crawl. Geniet van lokale drankjes en het bruisende nachtleven.

Düsseldorf

Dag 2 | Activiteiten in de stad

Ochtend:

Na een verfrissende nachtrust beginnen de reizigers hun tweede dag met een stevig ontbijt in het hotel, klaar om meer van de stad te ontdekken. Ze lopen naar een activiteitenlocatie voor een uitdagende Escape Room-ervaring. In kleine teams wordt erdoor goed samenwerken en slimme puzzeloplossingen gezocht om uit de kamer te ontsnappen voordat de tijd om is. Hopelijk lukt dat en komen ze juichend uit de Escape Room tevoorschijn, beloond met een gevoel van voldoening en een hechtere band met collega’s.

Middag:

Na het ontsnappen uit de Escape Room, genieten de reizigers van een smakelijke lunch voordat ze een bezoek brengen aan een traditionele brouwerij in de Altstadt. Hier leren ze over het brouwproces en proeven ze authentieke Duitse bieren zoals Altbier, een traditioneel Duits bier dat voornamelijk wordt gebrouwen in de regio rond Düsseldorf. Vervolgens hebben ze vrije tijd om op eigen gelegenheid de stad verder te verkennen.

Avond:

Na het diner in een restaurant wordt de groep overgebracht naar de cruise terminal voor een schilderachtige rondvaart over de Rijn, waarbij ze de prachtige skyline van Düsseldorf bewonderen. Na ongeveer twee uur varen wordt de groep ze teruggebracht naar het hotel.

Dag 3 | Classic Remise

Ochtend:

Op de laatste ochtend van hun reis genieten de reizigers nog een laatste keer van een ontspannen ontbijt in het hotel, voordat ze uitchecken en zich voorbereiden op de activiteiten van de dag. Ze gaan naar de Classic Remise in het historische ronde locomotiefgebouw, waar klassieke auto’s tot leven komen in een betoverende omgeving. De remise biedt ook goede ruimtes voor vergaderingen en evenementen.

Middag:

Na de rondleiding en een heerlijke lunch wordt iedereen teruggebracht naar het hotel. Hier halen we de bagage op en verzamelen we weer. De bus staat klaar om de groep terug naar Amsterdam te brengen.

Avond:

Met mooie herinneringen aan hun tijd in Düsseldorf komen de reizigers aan in Amsterdam, waar ze afscheid nemen van een onvergetelijk weekend vol avontuur en nieuwe ervaringen.

 

Bel met een van onze adviseurs onder nummer +31 (0)20 8202351 om een boeking te maken.