Skip to main content
Blog

Hotels van Oranje

De Hotels van Oranje, ” Green Hotel of the Year 2012-2013 ” volgens de Europese Hospitality Awards!

Onlangs gerenoveerd ( laatste renovatie in januari 2014 – de kamers in het Hotel Oranje ) en trotse eigenaar van de internationaal erkende Green Globe certificaat. Gedurende de laatste jaren heeft de Hotels van Oranje enorm geïnvesteerd in de modernisering van alle hotelfaciliteiten. Meest recentelijk zijn alle kamers in Hotel Oranje volledig vernieuwd. Aan het begin van 2014 werden de moderne Superior Deluxe kamers opgeleverd inclusief volledig gerenoveerde badkamers. De Hotels van Oranje hebben ook vier nieuwe en eigentijdse Executive Suites! Deze suites van maar liefst 60 m2 zijn een oase van pure luxe. Naast de hotelkamers zijn ook de stijlvolle Imperial Bar, Aqua Sauna Oranje, Beauty Oranje, vergaderzalen en de lobby van het hotel recentelijk vernieuwd.
De Hotels van Oranje zijn prachtig gelegen, direct aan het strand en de boulevard van Noordwijk aan Zee, de ” Beach of Amsterdam”. Noordwijk heeft het schoonste en breedste strand langs de Nederlandse kust! U kunt kiezen uit 258 luxe hotelkamers, 32 multifunctionele vergaderzalen en 18 boardrooms. De perfecte setting voor het organiseren van uw zakelijke bijeenkomsten, spectaculaire evenementen, gala diners en themafeesten.

De Hotels van Oranje bieden u de capaciteit van een groot conferentiecentrum met de sfeer en charme van een boutique hotel. Onze Beachclub O. is het hele jaar geopend en is gelegen op het strand recht voor het hotel. Het is perfect geschikt voor uw ( off-site) diners of teambuilding activiteiten (tevens bespaart u op taxi -en transportkosten met het gemak van het hebben van alle kosten op een factuur). Om maar niet te spreken van de creatieve en fantastische feesten die we met u willen organiseren!

Noordwijk en de Hotels van Oranje bieden u ongekende mogelijkheden door hun unieke ligging aan de boulevard en het strand, de charmante, vriendelijke dorpskern, de verfijnde winkelpassage en het gerenommeerde entertainment center.