Skip to main content
Blog

Hotel Crowne Plaza Amsterdam-South

By 7 januari 2020april 17th, 2020No Comments

 

[pagina-slideshow]

 

Crowne Plaza Amsterdam-South op nog geen 10 minuten van het centrum van Amsterdam.

Het Crowne Plaza Amsterdam-South ligt in het zuiden van Amsterdam, op slechts 5 minuten lopen van het station Amsterdam Zuid, vanwaar u binnen 10 minuten naar het centrum van de stad reist.

Het hotel biedt moderne designaccommodatie met gratis WIFI, 500 m2 vergaderfaciliteiten, een meeting host, fitness, een Aziatisch restaurant en een bar met 2 grote terrassen om de hele dag te genieten van de zon.

Alle kamers in het hotel zijn voorzien van luxe bedden, een menu met keuze uit verschillende kussens voor een ultieme nachtrust, een ruime zithoek, koffie en thee faciliteiten, minibar met heerlijke gekoelde dranken en versnaperingen, air-conditioning, flat screen tv, strijk faciliteiten, grote badkamer met douche of bad en badjassen en slippers.
In alle kamers kunnen de ramen open voor frisse lucht.

De 7 vergaderzalen met daglicht waarvan 2 luxe board rooms bieden ruime mogelijkheden en voorzieningen. Er staat een team klaar om u met elke aanvraag te assisteren. Dit kan een kleine bestuursvergadering zijn maar ook een conferentie met 145 gasten of een receptie voor 200 gasten.

Het bekende Happyhappyjoyjoy restaurant bevindt zich op de beganegrond van het hotel.
Het restaurant serveert gerechten uit heel Azie en zijn net zo (di)vers en smaakvol als de alledaagse Aziatische keuken: zoet, zuur, zout en bitter zorgen voor een feest voor je smaakpapillen. De beste Aziatische smaken verzameld in verschillende gerechten. Het opvallende en kleurrijke interieur met een muur vol met “lucky Cats” en plafonds van Aziatische parasols, zorgt voor happy moods. In het restaurant bevindt zich ook een private dining room voor zakelijke en prive lunches en diners.

 

Welkom in het Crowne Plaza Amsterdam-South!