Skip to main content
Blog

Grand Hotel Europa

By 24 april 2013No Comments

Werelden sluiten aaneen in het Grand Hotel Europa in Innsbruck, modern Italiaans design komt samen met Tiroolse gezelligheid op een raakvlak van culturen tussen München, Zürich en Wenen. Innsbrucks enige 5-sterren hotel verenigt geschiedenis met de toekomst, als eerste keus tijdens de Olympische winterspelen in 1964 en 1976, tal van evenementen en congressen en recent ook als officieel “hoofdkwartier” hotel van de UEFA Euro 2008. Tijdens de Jeugd Olympische spelen 2012 mocht het Grand Hotel Europe Prince Albert II van Monaco verwelkomen. De centrale ligging maakt het een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de unieke Tiroler bergwereld en cultuur.

Dankzij de nieuwe “Hungerburg & Nordkettenbahn” (kabelbaan) rechtstreeks vanuit het centrum van de stad Innsbruck, kunnen bergtoppen van meer dan 2000 meter boven de zeespiegel en indrukwekkende schilderachtige panorama’s individueel worden ervaren na een 20 minuten lange kabelbaan reis. De omliggende wandel-en skigebieden, evenals de nabijgelegen Stubaier gletsjer bieden het fascinerende contrast met de stedelijke flair van de Inn River Valley. Diverse golfbanen met goede bereikbaarheid – zoals Igls, Rinn, Mieming of Seefeld – nodigen gasten uit voor een tee-off in de prachtige alpine natuur.

Combineer internationaal bekende evenementen zoals de “Innsbruck Dance Summer” of de “Oude Muziek Festival” met een bezoek aan de aantrekkelijke bezienswaardigheden in de directe omgeving of regio. Het wereldberoemde kasteel Neuschwanstein, het mediterrane Gardameer of een excursie naar St. Moritz in Zwitserland – Grand Hotel Europa kijkt ernaar uit om uw start en finish adres te zijn op uw reis door de Alpen!