Skip to main content
Blog

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

By 19 juni 2017No Comments

Grand Hotel Amrâth Amsterdam
Het Scheepvaarthuis is een topmonument van de ‘Amsterdamse School’; de Nederlandse variant van de internationale ‘Art Nouveau’, is in 1913 gebouwd als luxe hoofdkantoorpand voor de grote Nederlandse rederijen. Hierdoor is de zee een vormgeving geweest in authentieke materialen. Van de prachtige glas-in-lood ramen bovenin het indrukwekkende trappenhuis tot aan de luxe marmeren vloeren; Grand Hotel Amrâth Amsterdam fascineert u door haar schoonheid.

U vindt Grand Hotel Amrâth Amsterdam aan de Prins Hendrikkade, op nog geen 500 meter van het Centraal Station en 1.100 meter van de Dam. Een unieke locatie in het historische hart van Amsterdam, grenzend aan sfeervolle grachten en op loopafstand van alle bezienswaardigheden. De conciërge maakt u graag wegwijs in de stad.

 

Kamers
Grand Hotel Amrâth Amsterdam biedt 165 ruime kamers met hoge plafonds waardoor er veel daglicht in de kamers komt. Alle kamers zijn uniek en zijn met smaak en gevoel voor klasse ingericht. Vele hebben nog originele wanden, plafonds en meubilair in Amsterdamse School-stijl. Uw kamer kijkt uit over een historische gracht of heeft een grootstedelijk uitzicht over het IJ. De kamerprijzen zijn inclusief gebruik van wifi, Nespresso-apparaat en een rijk gevulde minibar.

 

Vergaderingen en Evenementen
Grand Hotel Amrâth Amsterdam biedt acht zalen die geschikt zijn voor vergaderingen en evenementen met verschillende capaciteiten. Speciaal voor uw zakelijke bijeenkomsten biedt Grand Hotel Amrâth Amsterdam aantrekkelijke vergaderarrangementen. U kunt kiezen uit een deluxe- of superior vergaderarrangement. Tevens kunt u in de zalen kosteloos gebruik maken van diverse hardware, waaronder een beamer, laptop, tv en dvd-speler.

 

Culinair
In onze Bar Brasserie kunt u genieten van een heerlijke kop koffie, een snel ontbijt en een uitgebreide lunch. Er worden internationaal georiënteerde gerechten geserveerd, met kwalitatief hoogwaardige producten. Ook ’s avonds is dit een fijne plek voor een smakelijk diner. Nagenieten van een dagje Amsterdam kan tot laat in de avond, onder het genot van een verrukkelijk drankje.

 

Spa & Wellness en Gym
Voor hotelgasten van Grand Hotel Amrâth Amsterdam is toegang tot de Spa & Wellness-afdeling gratis. U kunt eindeloos gebruik maken van de ontspannende faciliteiten. Denk hierbij aan drie verschillende sauna’s, stoomcabine, verwarmd zwembad, jacuzzi een relaxruimte en een fitnessruimte. Verder biedt het professionele team van Revive Massage & Wellness een breed scala aan schoonheidsbehandelingen en massages voor u.

 

Graag tot ziens in Grand Hotel Amrâth Amsterdam.