Skip to main content
Blog

Ghent Marriott Hotel

By 3 oktober 2019No Comments

Ghent Marriott Hotel is hét hotel in het historische centrum van de stad Gent. Dankzij haar centrale ligging biedt Ghent Marriott Hotel de ideale uitvalsbasis om bruisend Gent te ontdekken. Geniet van zonnige dagen langs de oevers van de rivier De Leie. Het hotel wordt omringd door tal van winkelstraten, bars en historische sites zoals het Gravensteen en de Sint-Baafskathedraal, perfect voor zowel zakelijke als recreatieve escapades.

 

[pagina-slideshow]

 

Slaap als een roosje in de luxueuze kamers voorzien van flatscreen TV, kosteloze wifi, werkruimte en een kleine koelkast. Blijf bovendien actief in onze fitness die 24 uur geopend is. Proef van de kunsten van de chef in het restaurant Midtown Grill. De nadruk ligt op versheid en het gebruik van lokale en seizoensgebonden producten. In de Poppi Coffee & Wine bar houden verfrissende wijnen en hartverwarmende espresso’s elkaar in balans. Kom relaxen naast het haardvuur in de gezellige lobby.

 

Met een totale eventoppervlakte van 500m² is het hotel ideaal voor het organiseren van eender welk event. Elke meeting room beschikt over natuurlijk daglicht en werd recent gerenoveerd. Dankzij het professionele team van meeting planners en cateringverantwoordelijken worden zowel onvergetelijke trouwfeesten als formele vergaderingen verwezenlijkt. Alle zalen kunnen aangepast worden aan de specifieke noden van gasten, zodat tijdens elk evenement de verwachtingen overtroffen worden.