FAQ

Algemeen

Business Booking International kan al uw reis gerelateerde zaken regelen. Bijvoorbeeld hotel, transfers, vergaderruimte, restaurants, vliegtickets, autoverhuur etc.

Business Booking International heeft afspraken met hotels die ervoor zorgen dat zelfs tijdens drukke tijden wij u kunnen helpen met het vinden van een hotelkamer binnen uw budget.

Wij regelen alles voor u met betrekking tot uw personeelsfeest, ook in het buitenland. Business Booking verzorgt de activiteit van restaurants, tot clubs en vergaderruimtes en accommodatie.

Business Booking International is altijd bereikbaar, ook in de weekenden.

U kunt mailen of telefonisch of via onze website contact met ons opnemen.

 

De marktkennis van Business Booking International is heel breed, en onze specialisten zijn daarom ook uitstekend geschikt om uw wensen voor hotel en andere boekingen in het buitenland te voldoen.

Business Booking International is er om u de stress van het boeking proces te besparen en u te ontzorgen. Wij zullen voor u de best available rates en beste locaties zoeken

De verdiensten van Business Booking International zitten in een vergoeding die door onze leverancier, zoals hotels,  betaald wordt voor het boeken van hun product. Dit zorgt ervoor dat onze service gratis kan worden aangeboden.

Levering

U kunt bij ons betalen met bank afschrijving, creditcard (in sommige gevallen), of via automatische incasso.

Voor een individuele hotel boeking ontvangt u de offerte binnen een uur. Voor groep- en vergader boekingen ontvangt u de offerte binnen 24 uur.

Business Booking International hanteert altijd de annuleringsvoorwaarden die worden aangegeven door het hotel, congres accommodatie, Airlines etc. Vaak zijn die voorwaarden volgens de Uniforme Voorwaarden Horeca.

Na het boeken ontvangt u een schriftelijke bevestiging per email van ons.

Een ticket kan, afhankelijk van de periode, tussen twee en zeven dagen in optie gehouden worden.

Overige

De betaling kan zowel door u als door Business Booking International betaald worden, dat hangt af van wat uw wensen zijn.