Diner & hotelovernachting in Hampshire Hotel Newport Huizen

28-11-2014 - 29-11-2014

Diner & hotelovernachting in Hampshire Hotel Newport Huizen

Club Newport 1852

Club Newport 1852 ligt direct aan de haven bij Hampshire Hotel Newport in Huizen. Het restaurant is inspired by Peter Gast, chef-kok van sterrenrestaurant Schulten Hues in Zutphen. Zijn handtekening is duidelijk terug te vinden in het kwalitatieve karakter van het restaurant, zowel in het interieur als op de kaart. Club Newport 1852 is een toegankelijke ‘place to be’ voor foodies en liefhebbers van heerlijk eten en drinken. De wijn-spijs combinaties die op de kaart staan, zijn allemaal afkomstig van Peter Gast (spijs) en gastvrouw Jacqueline van Liere (wijn). Kortom, dé plek om te chillen, loungen en culinair te genieten direct aan het Gooimeer.

IMG_8807

Hotel met prachtig uitzicht op het Gooimeer

Het toppunt van rust: wakker worden in uw luxe, ruime suite en niets anders horen dan de watervogels op het Gooimeer. Hampshire Hotel – Newport Huizen is een heerlijk hotel midden in het Gooi. Het biedt gasten prachtige uitzichten op het Gooimeer en de jachthaven. Een uitstekende plek voor een weekendje rust afgewisseld met actie. U kunt wandelen en fietsen in de omliggende natuurgebieden of op een (zeil)boot stappen en het meer over varen.

HU_NEW kamer 02


Warning: file_get_contents(http://maps.google.com/maps/api/geocode/json?address=): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/bbih/public_html/wp-content/themes/bbi-global/inc/custom/frontend/custom-elements.php on line 1159
Locatie kon niet worden gevonden.

Available rooms

Please fill in your arrival and departure date and click "Search for available rooms".