Skip to main content

December is in volle gang en dat betekent dat het hoog tijd is om plannen te smeden voor een onvergetelijke kerst- of nieuwjaarsborrel! Zo’n borrel is de perfecte gelegenheid om het jaar samen af te sluiten of juist feestelijk te beginnen. Daarnaast is het hèt moment om de teamspirit te versterken en samen te genieten van de magie van de feestdagen. Bij BBI hebben we drie te gekke plekken ontdekt voor gezellige en onvergetelijke winterse ontmoetingen. Van sfeervolle binnenruimtes tot ideale buitenlocaties. Perfect voor een bijzondere kerst- of nieuwjaarsborrel met je collega’s.

Kleurstoff: Een multifunctionele urban eventlocatie – Amsterdam

Bij Kleurstoff, gelegen tussen de Johan Cruijff Arena en het AMC, bevindt zich een veelzijdige evenementenlocatie. De ruimte biedt een sfeer van kleurrijke diversiteit, waar verschillende evenementen mogelijk worden gemaakt. Met een eventruimte die naadloos overgaat in een uitnodigend dakterras, biedt Kleurstoff een unieke omgeving voor diverse gelegenheden. Of het nu gaat om spraakmakende personeelsfeesten, diners, zakelijke presentaties, een kerstdiner of nieuwjaarsborrel, deze locatie heeft het allemaal in huis.

De faciliteiten van Kleurstoff zijn gevarieerd en zorgen voor een leuke ervaring. De grote eventruimte biedt de nodige flexibiliteit voor diverse settings en activiteiten. Bovendien is het dakterras een ideale plek om te genieten van de levendige sfeer van Amsterdam Zuidoost. Met twee goed verzorgde bars wordt aan de behoeften van elk evenement voldaan, waarbij gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes en smaakvolle hapjes terwijl ze genieten van het bruisende stadsleven.

De Vuurplaats: Kerstsfeer op historisch landgoed – De Bilt

De Vuurplaats, gelegen op het historisch Landgoed Vollenhoven in De Bilt, biedt tijdens de feestdagen een magische sfeer. Deze locatie is verankerd in en rondom de Oranjerie van het landgoed. Wat ooit een onderkomen was voor de kuipplanten van het landgoed, dient nu als het decor voor warme kerstfestiviteiten. Je volg door het bos een verlichte pad naar de plek waar de buitenhaarden de omgeving sieren. Terwijl de chefs zich voorbereiden op een heerlijke kerstdiner, worden gasten ontvangen rond knisperend houtvuur met dampende pannen glühwein. Het lijkt wel een betoverende Scandinavische kerst die je tegemoet straalt.

Bij De Vuurplaats draait alles om de culinaire ervaring boven het kampvuur. Hun Asado BBQ’s onthullen de magie van open fire technieken zoals flambadou, grillen en roken. Het vuur is niet slechts een kookmedium; het vormt de essentie van hun keuken. Het kerstconcept biedt eindeloze mogelijkheden, van gezellige borrels en feestelijke diners tot zakelijke bijeenkomsten gevolgd door een feestelijk kerstdiner.

Sunrise Beach Club: Wintersfeer aan het meer – Best

De Sunrise Beach club wordt in de winter hernoemd naar Wintersfeer aan ’t Meer voor winterse evenementen. De warmste kerstvibes zijn hier te vinden, omringd door een unieke setting die herinnert aan een après-ski tentje en een gezellige sfeer creëert voor allerlei feestelijke gelegenheden. Deze locatie biedt niet alleen ruimte voor kerstborrels en kerstuitjes, maar ook een groot aanbod aan faciliteiten en activiteiten om evenementen onvergetelijk te maken, waaronder een winterse bierbar en warme chocolademelk, alles draagt bij aan het creëren van die heerlijke winterse sfeer.

Bij Wintersfeer aan ’t Meer gaat het niet alleen om drankjes en sfeer. Van sfeervolle kerstmarkten tot intieme winterfestivals bieden ze een scala aan mogelijkheden die aansluiten bij de wensen van hun gasten. Met diverse faciliteiten, waaronder meerdere zalen aan het water van Aquabest, zorgt deze locatie voor een unieke ervaring voor iedereen die op zoek is naar een bijzondere winterbijeenkomst.