Skip to main content

Een passend skigebied

Misschien hebben jullie zelf een voorkeur voor een land en/of skigebied. Zo niet dan zoeken wij een passend skigebied die aansluit bij jullie wensen. Elke groep heeft andere wensen maar wat vaak terugkomt bij een groepsboeking is dat het gebied voor alle niveaus geschikt moet zijn van beginner tot gevorderde. Ook moet het skigebied vaak niet te klein zijn, maar vaak ook niet te groot omdat het wel leuk is om elkaar tegen te komen of op te zoeken. Zeker als jullie wat later in het seizoen boeken, speelt sneeuwzekerheid op. Daarnaast is er ook vaak de wens dat het gebied ook wat leuks te bieden moet hebben voor de niet skiër of boarder. Ook kijken wij naar de bereikbaarheid van een gebied. Wij kijken naar bekende wintersportlanden als Oostenrijk en Frankrijk maar ook naar bijvoorbeeld Spanje en Andorra. Wij adviseren een skigebied passend bij uw wensen.

 

Geschikte accommodaties

Op basis van jullie wensen en budget gaan wij op zoek naar geschikte accommodaties. Wij doen meestal hiervoor drie voorstellen. In veel gevallen – met name bij grote groepen – wordt er gekozen voor een hotel met of zonder halfpension. Wij kunnen bij aankomst een snelle check in verzorgen. Vooraf leveren we dan alle informatie aan bij het hotel zodat niet elke gast zelf hoeft in te checken.

 

Vervoer

Vaak wordt er voor een vliegreis gekozen maar ook een treinreis is een goede optie. En als je het helemaal op maat wil organiseren, kan er ook een Royal Class touringcar het gezelschap op een locatie ophalen en direct naar bestemming brengen. Wij kunnen alles verzorgen.