Skip to main content

Uitzichten waar je u tegen zegt en kamers zo mooi dat je er bijna niet meer uit wilt. In het Eden Hotel Amsterdam is het goed vertoeven. Alle bekende trekpleisters zijn vlakbij, maar ook over de hidden gems in de buurt kunnen we je genoeg vertellen. Een historisch hotel dat je de stad laat beleven zoals alleen de locals dat doen.

2020 is een jaar om nooit te vergeten, maar in dit turbulente jaar is ondertussen iets anders wel heel rustig doorgegaan, namelijk; de complete renovatie van de begane grond en het souterrain van het Eden Hotel Amsterdam.

Het splinternieuwe Eden Hotel is door de renovatie zóveel meer dan een hotel. Met een moderne look, feel en verhaal wordt het hotel dé eclectische hub voor toeristen, digital nomads en zakelijke bezoekers: een energieke smeltkroes voor wie zoekt naar een ervaring, maar ook zo nu en dan wil ontglippen aan de hectiek van de stad.

Uiteraard zijn er uitgebreide food & beverage mogelijkheden in het splinternieuwe Eden Hotel.

Centre Stage nodigt je uit voor een relaxt ontbijtmoment, als inspirerende werkplek of om lekker te komen lunchen, borrelen en relaxen. Uitgerust met een grote bar en sterke referentie naar de levendige theaterhistorie van het hotel en de omgeving, staat de ruimte op zich al garant voor een bijzondere beleving.

Gasten die op zoek zijn naar een unieke gastronomische ervaring kunnen terecht bij het sterrenrestaurant Graphite. Onder de culinaire leiding van Peter Gast heeft het restaurant in het eerste jaar al een Michelinster ontvangen.

Het buitengewoon goed “comfort food” van Slagerij de Beurs is geïnspireerd door de klassieke Engelse keuken en Franse brasserie stijl.  Ambacht en kwaliteit staan centraal.

Obsidian is een gloednieuwe event ruimte in de souterrain van Eden Hotel Amsterdam. Het is een opnamestudio en muziek lounge in één. In Obsidian ervaren gasten de sfeer van een relaxte vinylclub en een Tokio sfeer en setting, waarbij muziek de boventoon voert.