Skip to main content
Blog

Dutch Design Hotel Artemis

By 5 december 2019No Comments

 

Dutch Design Hotel Artemis, de plek waar niet alleen gasten, meetings en events volledig tot wasdom komen, maar ook Neêrlandsch Design & Art talent de onbegrendse mogelijkheden weten te omarmen. Het hotel combineert namelijk luxe, kunst, design, fashion en moderne stijl met een warm ontvangst en persoonlijke service. Dat alles op een uitermate geschikte locatie voor zowel de zakelijke als de toeristische reiziger, door de ideale ligging aan de A10, tussen het stadshart van Amsterdam en de luchthaven Schiphol Amsterdam. Het hotel kent daarmee een goede bereikbaarheid met zowel het openbaar vervoer als de auto, waarvoor er een ruime parkeergarage ter beschikking staat van de gast.

 

 

Dutch Design Hotel Artemis beschikt daarbij over 256 moderne kamers met een grote hoeveelheid direct daglicht, door de grote raampartijen die helemaal van vloer tot plafond lopen. Alle kamers bieden daarbij een comfortabele en rustgevende omgeving waarin uiteraard vele accenten van Dutch Design zijn aangebracht. Kortom, een fijne ruimte om in te werken, ontspannen en overnachten.

 

 

Dutch Design Hotel Artemis beschikt eveneens over 11 multifunctionele zalen, verdeeld in 6 zalen en 5 boardrooms. De verschillende faciliteiten en de multifunctionaliteit van de ruimtes maken bijna iedere bijeenkomst of evenement tot 230 personen mogelijk. Het hotel is geinspireerd op grote Nederlandse kunstenaars en designers, zoals Gerrit Rieveld en Dudok. Zodoende vindt iedere zakelijke en privébijeenkomst plaats in een omgeving die inspireert en de creativiteit prikkelt. “Meeting by design” is hierbij meer dan enkel een voorteken, want elke bijeenkomst zal volledig en nauwkeurig worden vormgegeven naar de wensen en behoefte van gasten.

 

 

Dutch Design Hotel Artemis ademt en bruist Dutch Design en overal in het hotel, van de meetingrooms tot in de kamers, treft men de invloeden en de eigenwijsheid van Nederlands meest kleurrijke architecten, ontwerpers en kunstenaars. Om dit te onderstrepen presenteert het eigen D&A Platform (Design & ARTemis) iedere vier maanden een volledig nieuwe design & art expositie in de zorgvuldig gestijlde lobby van het hotel. Dit vormt de centrale ontmoetingsplaats van Dutch Design Hotel Artemis waar temidden van alle expositie stukken, het ontbijt, lunch en diner wordt geserveerd. De basis wordt daarbij hoofdzakelijk gevormd door seizoensgerechten die eveneens geinspireerd zijn op het thema van de lopende D&A expositie. Met het aangrenzende terras aan het water, is dit met recht de ideale plek voor zowel intieme als zakelijke afspraken.

 

Dutch Design Hotel Artemis, dé locatie waar gastvrijheid en Dutch Design elkaar ontmoeten en versterken.