DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station is perfect gelegen in het historische stadscentrum, pal naast het Centraal Station, op zeer korte afstand van Schiphol International Airport, slechts 15 minuten met de trein.

 

Het hotel biedt zakenreizigers en vakantiegangers een uitstekende uitvalsbasis tot de nabijgelegen zakelijke gebieden of om te genieten van de vele attracties van de stad. Het hotel is ontworpen om optimaal te genieten van natuurlijk daglicht en inspirerende ruimtes en biedt 557 comfortabele en moderne kamers en suites met gratis WiFi in het hele hotel.

 

Op zoek naar een locatie voor ontbijt, een snelle lunch of een uitgebreid diner? DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station biedt alle mogelijkheden. Vanaf SkyLounge Amsterdam kunt u dagelijks genieten van een spectaculair panoramisch uitzicht over de stad of geniet van een intiem diner in Eastwood Beer & Grill restaurant. En wat is er beter dan een Starbucks® op elke hoek van de straat? Een Starbucks in het hotel!

 

Het overtreffen van verwachtingen
Van toegevoegde wow-momenten in kleinere vergaderingen tot conferenties en evenementen die de grenzen verleggen om echt onvergetelijk te worden, het doel is altijd om een stap verder te gaan.

 

Geef energie aan uw vergadering en laat die creativiteit stromen! De #Brainstormbike kan worden gebruikt in een van de vergaderruimten of in de breakout-galerij tijdens uw meeting break.

 

Neem een pauze van uw meeting en ontdek Amsterdam met een reis over de grachten terwijl u plastic uit het water vist. Help ons bij het creëren van een schoner Amsterdam en natuurlijk vooral veel plezier onderweg! Alle #plaxperiences eindigen met een toast op Level1 of SkyLounge Amsterdam.

 

Een perfecte combinatie van zaken en plezier maakt uw vergadering gedenkwaardig. Nog iets anders in gedachten? Alles is mogelijk!