Skip to main content

Stap binnen bij het DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station en begin je bezoek met een versgebakken chocolate chip cookie. Het hotel biedt 557 kamers met op alle kamers een flatscreen TV, van vloer tot plafond hoge ramen en gratis Wi-Fi. Het historische centrum en beroemde winkelstraten liggen binnen uw bereik. Amsterdam Centraal Station ligt op 5 minuten loopafstand en de openbare parkeergarage ‘Oosterdok’ is gelegen onder het hotel.

Het hotel heeft een 24/7 fitnessruimte en biedt veel buitenruimtes, waaronder een binnenplaats. Er is een brede selectie boeken en tijdschriften beschikbaar om tot rust te komen.

Ook voor een uitgebreid ontbijt, diner of een snelle hap ben je bij hun aan het juiste adres. Vanuit SkyLounge Amsterdam kun je genieten van het spectaculaire panoramisch uitzicht over de stad en het IJ terwijl je geniet van een cocktail en bites. Wordt verrast en zie hoe ons lichte ontbijt- en lunchrestaurant wordt omgetoverd tot het intieme Eastwood Beer & Grill Restaurant. En wat is beter dan een Starbucks® op iedere hoek van de straat? Een Starbucks in het hotel! Geniet ’s ochtends van uw favoriete koffie om de dag goed te beginnen.