Werkwijze

Contact
U kunt zowel per mail (info@bbih.nl) als telefonisch (020-8202351) contact met ons opnemen. Wij horen graag wat u wensen zijn zoals bestemming, voorkeur luchtvaartmaatschappij, type accommodatie, welke activiteiten en budget. Wij gaan direct voor u opzoek en komen met een passend voorstel.

Voor een individuele hotel boeking ontvangt u de offerte binnen een uur. Voor groep- en vergaderboekingen ontvangt u de offerte binnen twee werkdagen.

 

Wat kan ik boeken bij Business Booking International
Wij kunnen alles boeken, indien beschikbaar. Wij gaan altijd op zoek naar de beste mogelijkheid en denken out of the box om te vinden wat het best aansluit bij uw wensen. Wij beschikken over een brede marktkennis op de nationale- en internationale markt. Vervoer, accommodatie, evenementen en incentives. Wij regelen het voor u!

Een hotelkamer, locatie of vlucht kan afhankelijk van de periode gemiddeld tussen de twee en zeven dagen in optie gehouden worden. U kunt zowel per mail als telefonisch boeken. Na het boeken ontvangt u een schriftelijke bevestiging per email van ons.

 

Persoonlijk accountmanager
Wij vinden het belangrijk dat u één contactpersoon heeft die alles weet van uw bedrijf, uw reizigers en reisvoorkeuren. Daarom krijgt u bij ons een persoonlijke accountmanager. Vooral bij complexe reizen, bijzondere evenementen of incentives is het prettig als u de opdracht volledig bij uw accountmanager kunt neerleggen. Tevens kunt u goed sparren met uw accountmanager en zijn expertise inzetten.

 

Service kosten
Onze verdiensten zitten in een vergoeding die door onze leverancier betaald wordt voor het boeken van hun product. Wanneer wij geen vergoeding van de leverancier krijgen, zullen wij in overleg gepaste servicekosten afspreken.

 

Betaling
Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om alles op factuur te laten zetten of ter plaatse te betalen. In overleg wordt er bepaald wanneer wij de facturen sturen en deze betaald moeten worden.

 

Annuleringsvoorwaarden
Business Booking International hanteert altijd de annuleringsvoorwaarden die worden aangegeven door de leverancier.