Over ons

Business Booking International is een zakelijk reisbureau in Amsterdam met ruime marktkennis. U kunt bij ons terecht voor persoonlijke en betrouwbare service op het gebied van hotelreserveringen, vliegtickets, meetings, events, congressen, en incentives in binnen- en buitenland. Daarnaast zijn we expert op wintersportgebied. We stellen een passend programma voor uw wintersportvakantie of bedrijfsuitje samen op basis van de wensen van uw bedrijf en medewerkers.

 

Onze missie

Met onze service willen wij de zakelijke reiziger ´ontzorgen´. Wij nemen de klant het werk uit handen, zowel bij het zoeken en boeken als bij het beheren van het zakenreisbudget. Daarnaast is gemak en tijdsbesparing voor de klant belangrijk voor ons.

 

Onze kernwaarden

Bij onze klanten willen wij bekend staan als persoonlijk, betrouwbaar en deskundig.

 

Het team

 

Roald Schouten

Ik ben de oprichter van Business Booking International en kom al van kleins af aan in Oostenrijk. Elk jaar vier ik hier kerst en oud en nieuw met mijn familie. Je kan mij dan ook een echte kenner van de Oostenrijkse gastvrijheid noemen. Voor maar liefst 8 jaar heb ik in Oostenrijk gewoond en hier met veel plezier als reisgids gewerkt. De verschillende skigebieden kennen voor mij geen geheimen meer en ik spreek de verschillende lokale dialecten. Daarnaast heb ik in Hongarije, Italië en Kroatië gewoond en gereisd tijdens mijn werkzaamheden als Area Manager bij de reisorganisatie Transalpino.

 

 

De liefde bracht mij uiteindelijk weer terug naar Nederland. Hier heb ik jarenlang gewerkt in de hotelbranche als sales manager en director voor o.a. de Gresham Hotel Group. In 2010 nam ik de beslissing dat de tijd rijp was om mijn eigen bedrijf te beginnen waarin ik de Oostenrijkse gastvrijheid terug kon laten zien. Dit was het begin van Business Booking International.

 

Nu is Business Booking International hét full-service zakenreisbureau met een team medewerkers waar ik trots op ben!

 

Misha van Wieringen

Ik ben de Marketing en Reservations Manager en reis al mijn hele leven lang. Al in mijn eerste levensjaar werd ik door mijn ouders meegenomen de bergen in op bergwandeltocht. Van Svalbard tot Georgië, met de auto naar de Noordkaap, een rondreis door Costa Rica en dat ene kleine eilandje in Japan, ik ben er geweest. Zo heb ik in Brazilië Cachaça geproefd bij een oud vrouwtje op een lokale plantage in Brazilië, een traditionele bruiloft in het Noordwesten van Cambodja meegemaakt en Chinees nieuwjaar gevierd met uitzicht op de Taipei 101 in Taiwan.

 

Ik ben de kenner van de bekende en minder bekende gebieden. Ik haal plezier in het beleven van andere culturen en het zien van alle mooie en verschillende plekken van de wereld. Voor mijn huwelijksreis heb ik dan ook niet een all-inclusive pakket geboekt naar Bali, maar heb ik zelf een volledige rondreis door Zuid-Korea samengesteld.

 

Ons team op kantoor
Ons hele team heeft passie voor reizen en dienstverlening. Persoonlijke aandacht, snelle service en kwaliteit zijn bij ons vanzelfsprekend. Wij beantwoorden graag uw vragen, delen onze specialistische kennis en helpen u met het organiseren van de perfecte reis en/of evenement. Wij weten als geen ander dat tijd kostbaar is maar willen altijd tijd vrij maken om langs te komen op de koffie om kennis te maken, bij te praten of het een en ander door te spreken.