Over ons

Business Booking International is een zakelijk reisbureau in Amsterdam met ruime marktkennis. U kunt bij ons terecht voor persoonlijke en betrouwbare service op het gebied van hotelreserveringen, vliegtickets, meetings, events, congressen, en incentives in binnen- en buitenland. Daarnaast zijn we expert op wintersportgebied. We stellen een passend programma voor uw wintersportvakantie of bedrijfsuitje samen op basis van de wensen van uw bedrijf en medewerkers.

 

Onze missie

Met onze service willen wij de zakelijke reiziger ´ontzorgen´. Wij nemen de klant het werk uit handen, zowel bij het zoeken en boeken als bij het beheren van het zakenreisbudget. Daarnaast is gemak en tijdsbesparing voor de klant belangrijk voor ons.

 

Onze kernwaarden

Bij onze klanten willen wij bekend staan als persoonlijk, betrouwbaar en deskundig.

 

Het team

 

Roald Schouten – Senior Business Travel & Incentive Specialist

Ik ben de oprichter van Business Booking International en kom al van kleins af aan in Oostenrijk. Elk jaar vier ik hier kerst en oud en nieuw met mijn familie. Je kan mij dan ook een echte kenner van de Oostenrijkse gastvrijheid noemen. Voor maar liefst 8 jaar heb ik in Oostenrijk gewoond en hier met veel plezier als reisgids gewerkt. De verschillende skigebieden kennen voor mij geen geheimen meer en ik spreek de verschillende lokale dialecten. Daarnaast heb ik in Hongarije, Italië en Kroatië gewoond en gereisd tijdens mijn werkzaamheden als Area Manager bij de reisorganisatie Transalpino.

 

 

De liefde bracht mij uiteindelijk weer terug naar Nederland. In Amsterdam heb ik jarenlang gewerkt in de hotelbranche als sales manager en director of sales voor o.a. de Gresham Hotel Group. In 2010 nam ik de beslissing dat de tijd rijp was om mijn eigen bedrijf te beginnen waarin ik de Oostenrijkse gastvrijheid terug kon laten zien. Dit was het begin van Business Booking International.

 

Nu is Business Booking International hét full-service zakenreisbureau met een team medewerkers waar ik trots op ben!

 

Lawza Ali – Sales Manager

Ik ben de Sales Manager bij Business Booking International. Mijn carrière ben ik begonnen in hotelmanagement. Zo heb ik bij diverse hotelketens gewerkt zoals Park Plaza Hotel, Crown Plaza hotel en Holiday Inn als Meetings & Events Manager en Sales manager.

Gastvrijheid staat bij mij centraal en het organiseren van meetings en events heb ik jarenlang met veel overgave gedaan. Om mijn horizon in de zakelijke dienstverlening te verbreden heb ik gekozen voor Business Booking International en met mijn achtergrond in de hotelbranche breng ik veel waardevolle kennis mee. Het luisteren naar de wensen van onze klanten en hen verrassen met een uniek locatie of reis is mijn specialiteit.

Een goede basis voor het bereiken van een ambitie is samenwerking! Elke dag ga ik vol enthousiasme aan de slag om samen met mensen een optimaal resultaat neer te zetten. Als een klant bij ons de deur uit loopt met een glimlach en weer terugkomt dan ben ik tevreden!

 

Anna Miltenburg – Reservations & Marketing Manager

Komend uit de hotellerie waar ik diverse functies heb bekleed ben ik begonnen aan een nieuwe uitdaging als Reservations Manager hier bij Business Booking International.

Mijn roots liggen in Amsterdam en in de Duitse Alpen en ik heb ook familie wonen in onder andere Canada, Brazilië, China en Portugal. Ik heb meer dan 15 landen bezocht en ik heb een half jaar op Mallorca gewoond. Mijn grenzeloze passie voor toerisme en mijn gastvrije karakter zijn samen een uitstekende combinatie om mij hier elke dag weer volledig in te zetten voor de beste resultaten!

 

Ons team op kantoor
Ons hele team heeft passie voor reizen en dienstverlening. Persoonlijke aandacht, snelle service en kwaliteit zijn bij ons vanzelfsprekend. Wij beantwoorden graag uw vragen, delen onze specialistische kennis en helpen u met het organiseren van de perfecte reis en/of evenement. Wij weten als geen ander dat tijd kostbaar is maar willen altijd tijd vrij maken om langs te komen op de koffie om kennis te maken, bij te praten of het een en ander door te spreken.