Diensten

Voor bedrijven bieden wij verschillende services voor het boeken en organiseren van reizen en verblijven in het binnen en/of buitenland. Zo helpen wij u uw weg te vinden in de jungle van hotels, vliegtickets, transfer en events.  Afhankelijk van uw wensen bepaalt u uw optimale samenwerkingsvorm met Business Booking International. Boek slim, bespaar tijd en geld!

Bellen en/of mailen

serviceWilt u zelf niet te veel werk hebben aan het boeken van zakenreizen? Wij nemen uw werk uit handen. Via de telefoon of de mail vertelt u uw wensen zoals bestemming, locatie, type accommodatie en budget. Wij gaan opzoek en komen met een passend voorstel. Hoe concreter u bent, hoe beter wij bij uw wensen kunnen aansluiten.

Online booking tool voor bedrijven

U houdt graag zelf te touwtjes in handen bij het boeken van eenvoudige hotelovernachtingen, vluchten en transfers? Dan biedt onze online booking tool uitkomst. Hiermee heeft u de mogelijkheid om eenvoudig online reserveringen te maken. Op deze manier ontvangt u altijd het beste tarief en centraliseert u alles via één boekingskanaal. Hoe groter de omzet via deze tool hoe meer korting u krijgt.

Persoonlijke accountmanager

Boekt u vooral reizen met complexe patronen of organiseert u bijzondere events of incentives met een bepaald programma of doel? Dan kunt u bouwen op uw persoonlijke accountmanager. Met hem heeft u een ideale sparringspartner en u kunt zijn expertise inzetten. U kunt de totale opdracht of een gedeelte bij hem neerleggen. Hij doet u een voorstel dat binnen uw wensen past. Doordat hij u en uw bedrijf goed kent, weet hij precies wat u bedoelt.

Implant services

Heeft u een dagtaak aan het boeken van zakenreizen? Denk dan eens aan implant services. Op locatie plaatsen wij een collega die voor uw bedrijf zakenreisproducten en -diensten verzorgt. Onze collega kent alle ins and outs van de reiswereld en omdat hij of zij op locatie werkt, ontstaat er een persoonlijke relatie met uw bedrijf. Zo kunnen wij u en uw klanten nog beter van dienst zijn en heeft u een aanspreekpunt bij de hand. U kunt al iemand inhuren vanaf één dag per week.

Tip!

Door te kiezen voor  één centraal punt waar uw zakenreizen geboekt worden, heeft u duidelijk een overzicht van wat er op jaarbasis aan reisbudget wordt uitgegeven. Wij brengen graag uw reis- en uitgavenpatroon in kaart om zo vervolgens met interessante besparingsvoorstellen te komen.

Vragen?

Wellicht heeft u na het lezen van deze keuzes een aantal vragen. Graag staan we u telefonisch te woord of maken we een afspraak om dit persoonlijk toe te lichten.