Skip to main content

Welkom aan boord van de business class! Voor velen is vliegen niet alleen een manier om van A naar B te komen, maar ook een kans om te ontspannen, te genieten en te werken. Soms verlang je dan naar iets meer dan economy class, zeker bij lange afstanden. In deze blog duiken we in de wereld van de meest luxueuze business class stoelen die de luchtvaart te bieden heeft. Van ruime cabines tot aan service van topklasse. We verkennen vijf luchtvaartmaatschappijen die bekend staan om hun geweldige business class ervaringen.

 

Qatar Airways Qsuites

 business class

The Quad

Qatar Airways staat bekend om zijn weelderige Qsuite in de business class. Met ruime cabines en de mogelijkheid om suites om te zetten in privékamers, biedt Qatar Airways een ongeëvenaarde ervaring. De service is van wereldklasse en omvat heerlijke maaltijden en uitzonderlijke gastvrijheid. The Quad is één van de vier typen waar je uit kunt kiezen. Wat The Quad echt uniek maakt, is dat het zo is ontworpen dat er de mogelijkheid is om met vier personen tegenover elkaar te kunnen zitten. Een perfecte optie voor een kleiner team met collega’s. Bovendien bieden ze de mogelijkheid om op aanvraag te dineren, waardoor passagiers op elk moment van hun reis van heerlijke gerechten kunnen genieten.

 

American airlines

Business Class

Flagship Suites

American Airlines biedt een uitstekende business class-ervaring met hun Flagship Business-product. Passagiers kunnen genieten van een ruime en comfortabele omgeving met stoelen die volledig plat kunnen worden gelegd, waardoor een ontspannende slaapomgeving ontstaat. Wat deze ervaring uniek maakt, is het toegevoegde element van privacydeuren en de mogelijkheid om te ontspannen in een ligstoelpositie. De service aan boord is attent en persoonlijk, en de maaltijden worden bereid met hoogwaardige ingrediënten, waardoor passagiers een echt luxe gevoel krijgen.

 

Cathay Pacific

 business class

the Aria Suite

Cathay Pacific’s business class staat bekend om zijn comfortabele stoelen en uitzonderlijke service. Met ergonomisch ontworpen stoelen kunnen passagiers genieten van maximaal comfort tijdens hun vlucht. Wat deze ervaring uniek maakt, is de Aria Suite, die passagiers de ruimte geeft om te ontspannen met zijn wrap-around stoelontwerp, privacydeur en schuifwand tussen de stoelen. Cathay Pacific biedt ook een uitgebreide selectie van entertainmentopties, evenals heerlijke maaltijden bereid door bekroonde chef-koks, waardoor de reis een echte verwennerij wordt.

 

Singapore Airlines

 business class

Business Class – A350 and 777

Singapore Airlines biedt een ongeëvenaarde luxe ervaring in hun business class. De stoelen kunnen worden omgevormd tot volledig vlakke bedden, waardoor passagiers uitgerust op hun bestemming aankomen. Wat deze ervaring uniek maakt, is de exclusieve “Book the Cook” -service, waarmee passagiers van tevoren maaltijden kunnen bestellen die zijn samengesteld door bekroonde chef-koks. De service aan boord is legendarisch, met een toegewijd cabinepersoneel dat ervoor zorgt dat aan alle wensen van de passagiers wordt voldaan. Bovendien staan de maaltijden, samengesteld door bekroonde chefs, garant voor een culinaire ervaring op grote hoogte.

 

Delta Airlines

Business Class

Delta One®

Delta Airlines biedt een eersteklas ervaring in hun Delta One business class. Met comfortabele stoelen en een privéomgeving voor elke passagier, kunnen reizigers genieten van ultieme privacy en comfort. De service aan boord is attent en professioneel, met hoogwaardige maaltijden en een uitgebreide selectie aan entertainmentopties, waardoor de reis een onvergetelijke ervaring wordt.

 

Of het nu gaat om Qatar Airways’ weelderige Qsuite, American Airlines’ Flagship Business-product, Cathay Pacific’s comfortabele stoelen, Singapore Airlines’ legendarische service, of Delta’s Delta One business class, één ding is zeker: deze luchtvaartmaatschappijen beloven een reiservaring van ongekende luxe. Stap aan boord, leun achterover, ontspan en laat je verwennen tijdens je volgende reis. Want in de business class gaat het niet alleen om de bestemming, maar ook om de reis zelf.