Skip to main content
Blog

Crowne Plaza Amsterdam South

By 14 december 2012No Comments

Het Crowne Plaza Amsterdam – South hotel ligt in het bruisende hart van de  Amsterdamse – Zuidas. Dit gebied is het nieuwe stedelijke centrum gewijd aan Internationale handel en kennisontwikkeling. Deze locatie is uniek omdat Amsterdam Schiphol International Airport, het RAI Congrescentrum en het stadscentrum slechts een paar minuten afstand liggen met het openbaar vervoer.

Het hotel beschikt over 207 modern kamers, waaronder 16 Club kamers en 16 suites. Geniet van je weekend in het Crowne Plaza Amsterdam – South hotel en begin uw dag met een uitgebreid en vers ontbijt in het one o one restaurant. Neem de tram naar het centrum van de stad, waar u een fiets kunt huren om de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad te ontdekken als een echte Amsterdammer.

In de Manhattan Lounge-Bar kunt u genieten van uw avond met individueel bereide cocktails of een lekkere wijn op een van de Crowne Plaza Amsterdam – South hotels terrassen.

Profiteer van de hotels state of the art fitnessruimte, boek een Club kamer en krijg toegang tot de exclusieve Club Lounge met dagelijkse kranten en snacks. Krijg een goede nachtrust met de IHG Sleep Advantage programma.’’ Waar wacht u nog op? Boek een kamer in ons hotel en geniet van al het moois wat het hotel te bieden heeft!