Skip to main content

Goede communicatie tussen werknemers is in deze tijd belangrijker dan ooit. Gelukkig bestaan er meerdere goede platformen waar je contact met elkaar kan onderhouden.

Skype  

Er zijn talloze programma’s waarmee je kunt videobellen maar voor veel bedrijven blijft Skype een favoriet. Je kunt belangrijke vergaderingen opnemen om ze later nog eens rustig terug te luisteren en je van je computerscherm delen zodat je gesprekspartners hetzelfde te zien krijgen als jij. Skype heeft sinds kort ook de mogelijkheid om de achtergrond te vervagen zodat je collega’s je troep op de achtergrond niet kunnen zien!

Skype is ook een perfecte manier om samen met je collega’s een gezellige VriMiBo te houden!

Whereby

Geniet van de van eenvoudige videovergaderingen van Whereby.

Whereby is een flexibele tool die jouw bedrijf videovergaderingen in de browser biedt – geen downloads en geen aanmeldingen voor gasten. Absoluut de beste oplossing voor videogesprekken voor middelgrote teams.

 

Zoom

Zoom is marktleider op het gebied van moderne videocommunicatie voor bedrijven, met een eenvoudig, betrouwbaar cloudplatform voor video- en audioconferenties, samenwerking, chat en webinars op mobiele apparaten, desktops, telefoons en kamersystemen. Zoom Rooms is de originele softwaregebaseerde vergaderruimte-oplossing die over de hele wereld wordt gebruikt in board-, conferentie-, huddle- en trainingsruimten, maar ook in uitvoerende kantoren en klaslokalen. Zoom helpt bedrijven en organisaties om hun teams samen te brengen in een wrijvingsloze omgeving om meer gedaan te krijgen.

TeamViewer

Via Teamviewer kan je iemands computer tijdelijk op afstand besturen. Op deze manier kan jij jouw collega’s op vanuit huis ergens mee helpen of andersom.

Discord

Discord is oorspronkelijk ontworpen  om te communiceren via spraak, video en tekst. Wereldwijd gebruikt door gamers voor een optimale communicatie. Dat maakt het ook voor bedrijven een interessante tool om vanuit huis te gebruiken.

Dit is een makkelijke manier om te communiceren via spraak, video en tekst, of je nu lid bent van een schoolclub, een groep nachtelijke gamers, een internationale community van kunstenaars, met je vrienden wilt hangen of een business wilt runnen ten tijden van een Corona uitbreek.