Wintersportexpertise

24/7 bereikbaar (voor noodgevallen)

Voorstel (waar mogelijk) binnen 48 uur

Ons reisbureau staat tot uw beschikking als u business travel wil boeken. Business Booking International beschikt over vele jaren ervaring en kent de reismarkt van binnen en van buiten. Voor ons is niets fijner dan het organiseren van een zakelijke reis, waarbij u over alles beschikt wat u zich kunt wensen. Dankzij ons toegewijde personeel ervaart u een zorgeloze reis en maakt u herinneringen voor het leven.

Geïnteresseerd in onze reizen?

Neem contact op!

Profiteer van onze service bij business travel

Iedere dag organiseert ons reisbureau uit Amsterdam op een zorgvuldige manier de uw zakelijke reizen. Op iedere reisbestemming kennen wij de beste accommodaties en de meest efficiënte vervoersmogelijkheden. Zo bieden wij wereldwijde vluchten aan. U kunt ook gebruikmaken van onze autohuur, waardoor u tijdens uw reis beschikt over een geheel verzekerde auto. Met hulp van ons reisbureau kunt u daarom altijd zorgeloos op weg. Tijdens onze werkzaamheden zetten wij ons in op het vinden van de beste accommodaties die u via onze business travel kunt boeken. Uiteraard zorgen wij dat uw verblijf perfect aansluit op uw reiswensen.

Uw reiskeuzes als u business travel wil boeken

Bij zakelijke reizen maakt u een keuze uit verschillende services in binnen- en buitenland. Als u business travel wil boeken, bestaat ons aanbod onder andere uit groepsreizen voor bedrijven en leuke incentives. Daarnaast zijn wij experts op het gebied van wintersport, waarvoor wij reizen verzorgen naar Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland. Ten slotte verzorgen wij geheel volgens uw wensen onvergetelijke personeelsreizen naar de bestemming van uw keuze.

Business travel

Benader ons om uw zakelijke reis te boeken

Neem contact met ons op voor meer informatie over wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen als u business travel wil boeken! U bereikt ons door te bellen naar +31 20 820 23 51 of door te mailen naar info@bbih.nl.