Skip to main content

Deze maand  bestaan we 10 jaar en daar zijn wij enorm trots op. De afgelopen 10 jaar hebben wij veel waardevolle relaties met klanten en partners opgebouwd. Wij werken hier op kantoor elke dag met veel plezier om onze klanten te ondersteunen bij hun zakelijke reis of event. Daar zijn wij erg dankbaar voor en wij kijken uit naar nog eens 10 jaar BBI


Hoe het ook alweer begon

In 2010 wilde oprichter Roald Schouten een nieuwe impuls geven aan de zakelijke reisbranche. Roald: “Er waren en zijn veel grote spelers op de markt. Ik wilde het anders. Een klantgerichte en persoonlijke service aanbieden. Ik wilde de klant echt leren kennen, wat zijn voorkeuren en wensen zijn en de dingen regelen bijna nog voordat hij er zelf om vraagt. Meedenken met de klant en hem helpen het beste uit zijn reis of evenement te halen. Ik ben trots op dat dit gedachtengoed er 10 jaar laten nog steeds staat.

“Wel blijft het ondernemerschap een belevenis” zegt  Roald. “Het is net skiën. Soms schrik je van een onverwacht scherpe bochten die je moet maken, op andere momenten heb je het gevoel dat je gelanceerd wordt en natuurlijk zijn er ook momenten dat je heerlijk in alle rust de berg af glijdt. Maar wel wetende dat er weer een onverwachte scherpe bocht aan kan komen. En, daar gaan we weer!”

Nieuwe look

Ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan en de ontwikkeling van Business Booking International, is er gekozen voor een nieuw logo en een vernieuwde website. Vanaf 2020 gaan we verder als BBI. Kort en krachtig!

Bedankt!

We willen iedereen bedanken voor het vertrouwen en de leuke reacties die we hebben mogen ontvangen in de afgelopen 10 jaar! We blijven uiteraard streven naar de hoogste services en kwaliteit die mogelijk is! Wij hopen jullie nog vele jaren van dienst te mogen zijn.

Enkele reacties van onze klanten:

“Travelling has become common, whether it’s for leisure or business, the world is an oyster and a global village. We may be tempted to manage our travelling on-line, at CPS we don’t. Being a global company, our staff is in constant move travelling around the globe and we need a partner to help us plan, book and manage our travelling, flights, hotels, car rentals and more. For many years we rely on BBI to do it for us, because, being professionals, we work with professionals. BBI team always give CPS staff a personal service, understanding both the corporate and the individual needs and combining the two together. If things go wrong BBI team is always there to help us solve the issues. On behalf of all CPS travellers, thank you Roald , Anna , Lawza and the entire BBI team” – S. Ness, CPS

“Ik heb BBI leren kennen vanuit mijn eerste baan, daar ben ik jaarlijks met veel plezier op trip geweest via Roald en zijn collega’s. In 2017 ben ik met 3 compagnons igen gestart en het

eerste jaar zijn we gelijk op reis gegaan via BBI met ons team. Hierbij heb ik niet eens getwijfeld over een andere organisatie. Het schakelen is altijd fijn en iedere vraag en wens is bespreekbaar. Juist dit maatwerk en het kunnen meedenken met de behoefte die je hebt, vind ik onwijs prettig. Ik hoop de komende jaren gebruik te blijven maken van BBI!’’ – F. de Lange, Igen


Hotel van de maand – Hotel am Steinplatz in Berlijn

Omarm boetiekluxe in het Hotel am Steinplatz, Autograph Collection geopend in 1913, heropend in 2013.

Hotel am Steinplatz – een uniek pand in Berlijn West met een gevoel van soulfulness en karakter. De elegante sfeer wordt gevormd door de perfecte combinatie van moderne Art-Deco elementen met de flair van de gouden jaren 1920. Hotel am Steinplatz onderscheidt zich door luxe voorzieningen, anticiperende service en prachtige architecturale accenten. Het is een luxe vakantiebestemming in Berlijn. Vanuit deze benijdenswaardige locatie bieden wij gasten een onberispelijke mix van luxe, geschiedenis, cultuur en levensstijl. Ontspan in onze verfijnde kamers en suites. Laad op en start opnieuw op in ons moderne fitnesscentrum, dineer in ons uitstekende restaurant en breng nieuwe energie op in onze spa op het dak met een panoramisch uitzicht op de skyline van Berlijn en luxe behandelingen. Geniet van de privésfeer, creatieve keuken, innovatieve drankjes en onze exclusieve en individuele service-instelling een echt onderscheidende boetiekhotelervaring.

Welkom bij het meest luxe privéhotel in Berlijn – uw thuis weg van huis!

 


Like & Winactie – Hotel am Steinplazt

Luxe overnachten in het unieke Hotel am Steinplatz, Autograph Collection? Doe mee aan deze actie en maak kans op een verblijf van twee nachten voor twee personen inclusief ontbijt. Geniet van Berlijn vanuit dit moderne en tevens historisch hotel.

Het hotel is geopend in 1913 en heropend in 2013. De elegante sfeer wordt gevormd door de perfecte combinatie van moderne Art-Deco elementen met de flair van de gouden jaren van 1920.

Bekijk de actie op onze Facebookpagina !

 


Winnaar van de maand

De winnaar van de maand is Cyntha Sessink, zij mag genieten van een welverdiende overnachting met heerlijk ontbijt in het Corendon Village Hotel Amsterdam! Gefeliciteerd en veel plezier!


Volg jij ons al online?

Via Social Media houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, interessante acties en de leukste nieuwtjes over de reisbranche. Volg ons op Facebook en LinkedIn!