Skip to main content

Persoonlijke aandacht, vakmanschap en prachtige locaties maken elk verblijf, privé of zakelijk, een beleving op zich bij Bilderberg. Op de Veluwe in Garderen bevinden zich twee Bilderberg locaties.

 

Résidence Groot Heideborgh

Omringd door de bossen van de Veluwe biedt Résidence Groot Heideborgh de perfecte combinatie van inspanning en ontspanning. Er zijn 16 ruimtelijk ingerichte vergaderruimtes en 85 hotelkamers. Zes van deze vergaderruimtes zijn inspiratieruimtes. De ideale plek voor een brainstormsessie met een klein gezelschap of juist als break-out room tijdens een congres. Buiten word je verrast door een unieke Buitenplaats, een compleet ingericht eventterrein met overdekte tent, buitenkeuken, vuurplaatsen en een prachtige tuinkamer.

     

Hotel ’t Speulderbos

Bilderberg Hotel ’t Speulderbos bevindt zich op vijf minuten rijafstand van Résidence Groot Heideborgh. Wil jij een dosis fun toevoegen aan jouw bijeenkomst? Dan ben je bij Hotel ’t Speulderbos aan het juiste adres. Hier is volop ruimte voor innovatie en creativiteit. Kom samen in de Creatieve Whiteboardroom; dé plek om even helemaal #outofoffice te gaan. Met kunstgras op de grond en een muur van whiteboard is er alle ruimte om buiten de kaders te denken. Kom je met een groter gezelschap? Dan is Theaterzaal ’t Speuld dé locatie om samen te komen. Met een podium en heuse showtrap is dit dé ruimte voor een bijeenkomst met een wow-factor. De dag verrassend afsluiten? Het Food Festival is een verrassende optie voor een informele setting. Relaxen in de chill area, lekker eten van de Piaggio Food TukTuk, en een potje badminton in de play area. Aan alles is gedacht!