Skip to main content
Blog

Bijzondere vergaderzalen voor de volgende meeting

By 24 oktober 2019No Comments

Bijzondere bestemmingen en inspirerende plekken voor zakelijke afspraken en meetings zijn tegenwoordig steeds trendyer. Lees in dit artikel over een reeks bijzondere en inspirerende meeting rooms wereldwijd om inspiratie op te doen voor de volgende meeting.

 

Poseidon Resort’s Underwater Meeting Room, Maldives.

Dit resort op de Malediven is volledig onderwater. Ook de vergaderzalen waar je onder zeeniveau kunt meten!

 

©www.poseidonresorts.com

 

Aloft Meeting Rooms, Bangkok, Thailand

In dit Thaise Hotel is vergaderen super relaxed. Waar een meeting normaal gesproken best stressig kan zijn, kom je in dit geval juist super ontspannen uit de meeting.

 

©www.thaihotels.com

 

King Arthur Round Swing Table, London

Haal de speeltuin naar binnen in de boardroom met de Swing Tables. Trommel je personeel op en organiseer eens een meeting op de schommels. Meetings of diners zullen ineens een stuk leuker en inspirerende zijn. Dit speels ontwerp is fun en het maakt stofzuigen ook nog eens veel eenvoudiger.

 

©www.duffylondon.com

 

Courtyard by Marriott’s Vault Meeting Room, San Diego

Dit pand was oorspronkelijk een bank uit 1920, en is door Marriott tot prachtig hotel verbouwd. Je ziet nog vele oude aspecten van vroeger terug, waaronder deze oude kluis waar je in kunt vergaderen. Je geheime businessplan blijft in deze kluis in iedere geval geheim!

 

©www.cvent.com

 

Vergaderen in een hijskraan in Amsterdam

Ook dichterbij huis Amsterdam kan je op een bijzondere wijze vergaderen. De Panoramic Lounge in The Crane Hotel Faralda is een unieke plek die zich uitstekend leent voor zakelijke vergaderingen. De lounge beschikt over drie grote ramen van maar liefst 15 meter hoog met een fantastisch uitzicht over ‘t IJ. Je zult onder de indruk zijn van deze bijzondere plek mede door het eigentijds design en buitengewoon constructie.

 

©www.origineelvergaderen.nl

 

EA Sports Ball Pen Meeting Room, Florida

In deze vergaderruimte wordt je creatieve kant optimaal naar boven gehaald. Vergaderen is nog nooit zo leuk geweest.

 

©blog.meetingsbooker.com

 

Vergadering in het ijs

Vergaderingen kunnen er soms verhit aan toegaan, maar gelukkig kan je in het Zweedse Ice Hotel je hoofd koel houden. De kans is zeer klein dat iemand tijdens een meeting hier wegdoezelt. Deze vergaderruimtes zijn volledig gemaakt van sneeuw en ijs. En als de vergadering saai dreigt te worden kan je altijd nog een rondje rijden op de hondenslee of sneeuwmobiel of het Noorder licht bekijken!

 

©www.andmeetings.com

 

Zwevend in de lucht vergaderen in Turkije 

Je zult maar hoogtevrees hebben en dan organiseert je baas een meeting in de lucht! Ballantine’s, het best verkochte Schotse whiskymerk komt met een zo geheten ‘’plan B’’ die werkgevers en medewerkers redt van saaie vergaderzalen. Dit platform die paar meters in de lucht hangt word vanaf een speciaal kraan geïnstalleerd. Ballantine’s haalt met plan B jou en je collega’s uit jullie dagelijks routine op kantoor en comfortzone. Beleef een dynamisch vergadering met een mooi uitzicht over Istanbul. En geen één concurrent die de super geheime businessplannen nog kan afluisteren!

 

©www.cosmoturk.com