Skip to main content

BBI steunt Green Friday, een initiatief van Trees for All. Op Green Friday maken we een statement tegen de enorme overconsumptie op Black Friday. In plaats daarvoor planten we bomen samen met stichting Trees for All voor het Green Friday Forest. BBI wil daarmee een concrete bijdrage leveren aan een duurzame wereld en de uitstoot van co2 compenseren door het planten van bomen.

 

ACTIE

Vandaag doneren we namens elke boeking die vandaag gedaan wordt, een boom aan het Green Friday Forest. Onze collega Stephen is vandaag aanwezig bij het Green Friday Forest om daadwerkelijk de bomen te planten. Op die manier hopen wij samen een positieve bijdrage aan het klimaat te kunnen leveren!

Over Trees for All

Trees for All plant bomen voor het leven. Bomen en bossen spelen een cruciale rol in het tegengaan van klimaatverandering en verlies van biodiversiteit. Zonder bomen is er geen leven. Daarom plant Trees for All wereldwijd nieuwe bossen, herstellen ze gedegradeerde bossen en maken ze mensen bewust van het belang van bomen. Aan de andere kant van de wereld, maar ook dichtbij huis. Zo dragen ze bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor iedereen.

Trees for All bestaat al ruim 20 jaar en is een erkende stichting met CBF-keurmerk en ANBI-status. Het CBF toetst of erkende goede doelen aan strenge kwaliteitseisen voldoen.

Sluit je ook aan!

Ga naar www.treesforall.nl/greenfriday en sluit je aan! Zo zetten we ons samen in voor een groene en gezonde aarde.

 

Trees for All