Skip to main content

Europe Congress

We zijn verheugd om aan te kondigen dat BBI de mogelijkheid heeft om aanwezig te zijn op het Europe Congress in Helsinki 2024. Het tweedaagse B2B-netwerkevenement biedt een vruchtbare omgeving voor bedrijven om te netwerken en nieuwe zakelijke kansen te verkennen. Het programma omvat onder meer het verkennen van de stad, welkomstcocktails, keynote-sessies met inzichten in de regio Noord- en West-Europa als MICE-bestemming, geplande één-op-één zakelijke ontmoetingen en netwerkevenementen. Deze ontmoetingen geven ons de gelegenheid om onze expertise als reisbureau, gespecialiseerd in het boeken van vluchten en hotels voor zakenreizigers, te presenteren.

Europe Congress

Het Europe Congress biedt ons een waardevol platform om te netwerken en onze diensten te presenteren aan een breed scala aan potentiële partners. We zijn dankbaar voor de kans om deel te nemen aan dit stimulerende evenement, waar we waardevolle contacten hebben gelegd en onze diensten hebben kunnen presenteren. We kijken ernaar uit om deze relaties verder te versterken en nieuwe kansen te verkennen in de zakelijke reisindustrie.

Europe Congress

Nogmaals hartelijk dank aan het Europe Congress voor dit geweldige evenement! Blijf op de hoogte voor meer avonturen en ontwikkelingen binnen BBI!