Skip to main content
Blog

Andaz Hotel

By 15 februari 2013No Comments

Amsterdam onderscheidt zich door zijn rijke, veelzijdige en vrije karakter. In het bruisende hart van deze fascinerende smeltkroes van verschillende levensstijlen, gewoonten, tradities en erfgoed, heeft het nieuwe Andaz Amsterdam Prinsengracht hotel zijn deuren geopend. Prachtig gelegen aan de Prinsengracht een iconisch deel van de stads grachtengordel, het 122-kamers tellende hotel is omgeven door een unieke culturele scene en de geest van de levendige Jordaan en de aangrenzende “Negen Straatjes”. Het Andaz Amsterdam biedt niet alleen een plek om thuis te komen en te ontspannen, maar ook een plek die je zal bekrachtigen en inspireren.

De Andaz experience begint op het moment dat je binnenkomt door de deuren van ons hotel en de wereld achter de façade van de voormalige Openbare Bibliotheek aan de Prinsengracht ontdekt. Hier wordt u begroet door een van de Andaz gastheren en uitgenodigd voor een drankje in de lounge, terwijl het inchecken via een geautomatiseerd tablet gaat of gewoon en-route naar uw artistiek geïnspireerde, stijlvolle hotelkamer, uw aankomst is op uw eigen tempo, in uw stijl . Andaz amsterdam reflecteerd haar energieke en karakteristieke omgeving, zo worden de unieke karakteristieken van Amsterdam ingebed in de muren van Andaz Amsterdam Prinsengracht, waardoor de reis naar deze stad meer dan alleen een bezoek is. Het zal uw persoonlijke ervaring zijn, u komt aan als een toerist en vertrekt als een lokale.

Ontdek de verschillende bezienswaardigheden, geluiden en smaken van Amsterdam door het avontuurlijke ontwerp van ons hotel, tot leven gebracht door de visie van de lokale architect en ontwerper Marcel Wanders. Als gevolg van een moderne kijk op de Nederlandse geschiedenis en de lokale cultuur, kunt u zich verdiepen in een stuk van Amsterdam,  of het nu de video kunst aan de muren is, de boeken op de planken of het eten in het restaurant. En als je echt wilt vertrekken als “lokale” , waarom niet op een van onze fietsen springen?

Trouw aan het merk, combineert Andaz Amsterdam Prinsengracht een eigentijdse, persoonlijke aanpak met een attente en ongecompliceerde service. Een verblijf in het hotel is niet compleet zonder de unieke Andaz voorzieningen, zoals een gratis non-alcoholische drankjes en snacks uit de minibar, lokale gesprekken en draadloos internet.