Skip to main content

Reizen naar het buitenland zit voorlopig even niet in. Dat betekent niet dat wij niet kunnen dromen over een volgende bestemming die wij willen bezoeken als dat weer kan. Hier onze drie favoriete reisblogs waar je inspiratie uit kan halen en lekker mee kan wegdromen. Welke bestemming wordt de volgende?

The luxury Travel expert

The luxury Travel Expert is opgezet door een dokter met een grote passie voor reizen. Hij heeft 20 jaar reiservaring en wil met zijn website andere reizigers inspireren. Op The Luxury Travel Expert vind je het laatste nieuws over het luxere segment van de reiswereld. Van leuke artikelen over bestemmingen, excursies tot reistips en ook reviews van vluchten en luxe accommodaties. Er wordt drie keer in de week een nieuwsbrief verstuurd aan abonnees dus je hebt elke week altijd iets nieuws te lezen. Op de website vind je veel tips en ideeën over wat je kan doen op vakantie. Wil je inspiratie opdoen over hoe je lekker in de watten gelegd kan worden op vakantie? Dan raden wij zeker het blog van The luxury expert aan!

 

The Hike

The hike is een community van hike-junkies. Zij schrijven over wandelen en alle aangrenzende onderwerpen zoals uitrusting, reizen, eten en fit zijn. Op The Hike lees je artikelen over deze thema’s. Je krijgt daarnaast persoonlijke verhalen te horen over leuke plekken om te wandelen wereldwijd. Je kan ook zien waar ze zijn geweest. Je hebt verschillende wandelpaden, van Nederland tot in Japan. Inspiratie genoeg. Je krijgt ook te zien waar je kan slapen omringd door de natuur.

 

 

We Travel

We Travel bestaat uit een team fanatieke reizigers die het leuk vinden om hun tips en ervaringen van over de wereld te delen. Op We Travel hebt je een diversiteit aan bestemming waar je over kan lezen. Daarnaast lees je in interviews de persoonlijke reiservaringen van reizigers en backpackers en delen ze hun mening en tips voor anderen om te lezen. Op We Travel schrijven ze over talloze bestemming voor zowel backpackers als city-lovers. Maar ook over reis gerelateerde onderwerpen. Je krijgt tips, weetjes en hun persoonlijke ervaring. Je krijgt verhalen te horen over de meest tropische bestemmingen, stedentripjes en de meer luxueuze uitjes. Kortom: We-Travel = één grote backpack vol ervaringen en inspiratie en het We Travel team zorgt ervoor dat deze tas gevuld blijft!

 

Leerreisbureau CTC 

Samen met het MBO College Centrum (ROC) is BBI een samenwerking aangegaan om 20 studenten Toerisme en Recreatie aan een stageplaats te helpen in deze moeilijke tijd. We zijn gestart met het opzetten van een leerreisbureau: the Corporate Travel Company (CTC). Dit is een fictief zakenreisbureau maar wel nét echt. Zo leren de studenten het reilen en zeilen van het werk op een zakenreisbureau. Een waardevolle ervaring die zij nodig hebben om hun opleiding te kunnen afronden.

 

 

 

Product van de maand – NH Room Office

Nu thuiswerken aan de orde van de dag is, komen veel mensen erachter hoe belangrijk een fijne werkomgeving is. Een goede presentatie geven terwijl uw kinderen op de achtergrond aan het gillen zijn of de hond die blaft dat hij uitgelaten wil worden is niet ideaal. NH Hotel Group heeft daarom iets nieuws geïntroduceerd: NH Room Office.

Met NH Room Office huurt u al vanaf een halve dag uw eigen, rustige werkplek in een hotelkamer. Dit kan ook een hele dag, week of maand. Net wanneer u er behoefte aan heeft, bijvoorbeeld voor een belangrijke presentatie, videocall of training. In het hotel van uw keuze wordt u verwelkomd met iets lekkers – bijvoorbeeld een verse croissant – en kunt u aan de slag op uw nieuwe, rustige werkplek. Een Nespresso machine is binnen handbereik voor verse koffie en aan theeliefhebbers is natuurlijk ook gedacht. Naast Wi-Fi en de mogelijkheid om te printen, heeft u uw eigen sanitaire voorzieningen op de kamer.

Toe aan nieuwe energie en een pauze? Maak een wandeling om het hotel en bestel een lekkere lunch. Naast hotelkamers heeft NH ook kleine zaaltjes te huur waar prettig gewerkt kan worden. Veiligheid staat natuurlijk voorop, met ‘NH Feel Safe’ zorgt NH in al haar hotels voor passende veiligheidsmaatregelen zodat u ongestoord kunt genieten.

 

 

Like&Winactie 2 x een dag NH Room Office 

Wil jij kans maken op een dag Room Office van NH Hotel Group? Bekijk de actie op onze Facebookpagina. Vertel ons waarom jij kans wil maken en like deze post. Uit alle deelnemers worden twee winnaars geselecteerd! De actie loopt t/m 11 februari.

 

 

 

 

Winnaar van de maand

De winnaar van de Like&Winactie van januari is Xena Molero. Zij mag genieten van een welverdiende overnachting met heerlijk ontbijt in The Albus Hotel in Amsterdam! Gefeliciteerd met de prijs en veel plezier!