Skip to main content

Altijd dezelfde zaal voor de vergaderingen op werk? Wil je weg uit deze dagelijkse sleur en nieuwe inspiratie opdoen in een andere omgeving? Of je team verwennen met een zeer bijzondere locatie en een goed verzorgde lunch? Dan hebben wij een aantal unieke vergaderlocaties voor jou! Ben jij ook nieuwsgierig naar welke dat zijn?

 

Iconische gestapelde Zaanse huisjes in Zaandam

Het 4-sterren hotel bestaat uit een opeenstapeling van ongeveer 70 Zaanse huisjes in 4 kleuren Zaans groen. Het hotel heeft een centrale locatie naast het station Zaandam. Dit hotel heeft 159 kamers en het beschikt over 7 moderne vergaderzalen. Alle kamers zijn modern en luxe ingericht. De vergaderzalen zijn geschikt voor groepen tot 250 personen.

Oranjerie Hydepark in Utrecht

Dit is een rijksmonument uit de 19de eeuw op een stijlvol landgoed in Doorn vlakbij Utrecht. Op dit landgoed ervaart men alle ruimte en stilte om goede besluiten te nemen en innovatieve ideeën op te doen. De sierlijke tuin is fantastisch en het bos wat omliggend is, zorgt voor ontspanning. Het beschikt over drie luxe vergaderruimtes met alle faciliteiten die nodig zijn voor een vergadering. Deze vergaderzalen zijn geschikt voor groepen tot 100 personen. Voor grotere groepen zijn er 8 conferentiezalen beschikbaar op het landgoed.

Straat: Graffiti en Street Art Museum in Amsterdam

Dit museum heeft meer dan 150 kunstwerken van circa 130 kunstenaars. Van Keith Haring tot Banksy en het heeft afgelopen jaren vele krantenkoppen gehaald. Dit unieke vergaderlocatie is gehuisvest op de NDSM-werf in een oude scheepsloods van 8000m2. Het is ideaal voor nieuwe inspiratie opdoen en brainstormen over gloednieuwe ideeën. Deze ruimte is geschikt voor groepen tot 100 personen. Het is mogelijk om de hele ruimte af te huren voor optimale focus.

Middeleeuws kasteel Château Holtmühle in Limburg

Dit oud kasteel is omgetoverd tot een 4 sterren hotel in Limburg vlakbij Tegelen. Het hotel is omringd door velden en bossen wat het zeer aangenaam maakt voor teamactiviteiten of wandelingen. Hier vind je alle rust en ruimte en de combinatie tussen historie en moderne luxe komen ook samen in de comfortabele meeting ruimtes. Het hotel biedt 8 vergaderruimtes aan met alle benodigde faciliteiten. Deze vergaderzalen worden op basis van de wensen helemaal op maat samengesteld. De zalen hebben een capaciteit van 250 personen maximaal.

Strandpaviljoen Vrijstaat Nederzandt in Noordwijk

De locatie is midden in een prachtig natuurgebied en vlak bij het strand. Vrijstaat Nederzandt heeft 8 vergaderruimtes voor maximaal 1500 personen. Daarnaast heerst er in de zalen een warme en toegankelijke sfeer. Ook is er een restaurant dat een enorme variatie aan mogelijkheden biedt. Verschillende activiteiten en workshops worden ook aangeboden. Het is een perfecte plek om de vergadering voort te zetten en het af te sluiten met een heerlijke lunch/borrel of diner met het team.

Heb je al een idee of helemaal nog geen idee? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en wij gaan direct aan de slag voor jou! Lees ook onze blog over 5 bijzondere kastelen voor vergaderingen in Europa.