Skip to main content

In de hedendaagse geglobaliseerde zakelijke omgeving is het kiezen van de juiste locatie voor jouw volgende zakelijke bijeenkomst essentieel. Naast de standaard vergaderzalen bieden veel steden over de hele wereld unieke locaties en ervaringen die jouw zakelijke evenementen naar een hoger niveau kunnen tillen. Hier is een samengestelde lijst van de 5 internationale bestemmingen die voldoen aan de behoeften van zakenreizigers, waarbij gemak wordt gecombineerd met culturele rijkdom en karakteristieke vergaderruimtes.

 

Boedapest, Hongarije

Begin jouw zakelijke agenda in Boedapest, Hongarije, waar efficiënte transportinfrastructuur samensmelt met een levendige culturele scene. Kies uit een veelheid aan luxe vergaderlocaties verspreid over de stad, gemakkelijk bereikbaar via het goed verbonden transportsysteem van Boedapest. Na productieve bijeenkomsten, verfris je je in de beroemde thermale baden, geniet van een schilderachtige Donau-cruise, of netwerk onder het genot van lokale gerechten. Verken de historische straten van Boeda en Pest, verrijk je zakelijke reis met de charme van de culturele bezienswaardigheden van Boedapest.

Vergadering en evenementen dichtbij het centrum: Gundel Palace; Corinthia Hotel;  Continental Hotel; Courtyard by Mariott en Hilton Budapest.

 

Reykjavik, IJsland

Voor een werkelijk unieke ervaring, overweeg Reykjavik, de charmante hoofdstad van IJsland. Ondanks zijn kleine omvang, biedt Reykjavik moderne vergaderfaciliteiten, prachtige natuurlijke landschappen en een levendige culturele scene. Maak gebruik van de geothermische baden van IJsland voor netwerkevenementen of regel teambuildingactiviteiten tegen de achtergrond van dramatische watervallen en geisers. Reykjavik beschikt ook over een efficiënt openbaar vervoerssysteem, waardoor het gemakkelijk is om van de ene locatie naar de andere te reizen, waardoor je zakelijke reis nog meer gestroomlijnd wordt.

Vergadering en evenementen dichtbij het centrum: Het Harpa Concert- Conferentiecentrum in Reykjavik en Blue Lagoon IJsland.

 

Buenos Aires, Argentinië

Buenos Aires, de bruisende hoofdstad van Argentinië, biedt een unieke setting voor zakelijke bijeenkomsten. Kies uit elegante vergaderfaciliteiten in chique hotels of historische gebouwen. Na de vergaderingen kun je genieten van de wereldberoemde tango, lokale gerechten proeven of de rijke geschiedenis verkennen. Buenos Aires heeft ook een uitgebreid en efficiënt transportsysteem, waardoor je zakelijke reis soepel verloopt. Met zijn mix van Europese elegantie en Latijns-Amerikaanse flair is Buenos Aires een inspirerende bestemming voor zakelijke bijeenkomsten.

Vergadering en evenementen dichtbij het centrum: Regus vergaderzalen in Buenos Aires en CEC -Conventiecentrum van Buenos Aires.

 

Kaapstad, Zuid-Afrika

Gelegen tussen majestueuze bergen en ongerepte stranden, biedt Kaapstad een schilderachtige omgeving voor zakelijke bijeenkomsten. Kies uit chique conferentieoorden in het stadscentrum of opteer voor een meer onconventionele setting, zoals een wijnlandgoed in de nabijgelegen Kaapse Wijnlanden. Na vergaderingen kun je op safari-avontuur gaan of de iconische Tafelberg verkennen. Bovendien zorgt het efficiënte transportsysteem van Kaapstad ervoor dat je gemakkelijk naar verschillende locaties kunt reizen, waardoor je zakelijke reis nog aangenamer wordt.

Vergadering en evenementen dichtbij het Centrum: Century City Conference Center en CTICC-Internationale Conventiecentrum.

 

Ljubljana, Slovenië

Ljubljana, de hoofdstad van Slovenië, is een levendige stad met een efficiënt transportsysteem. Ideaal voor zakenreizigers dankzij moderne vergaderfaciliteiten en zakelijke hotels. Met haar mix van geschiedenis en moderniteit is Ljubljana perfect voor succesvolle zakelijke bijeenkomsten.

Vergadering en evenementen dichtbij het Centrum: Grand Hotel Union en Cankarjev dom (cultuur- en congrescentrum).

 

Wil je meer tips voor zakelijke reizen en evenementen? Bekijk dan onze laatste blog voor nog meer inspiratie. Of neem contact met ons op. Dan gaan we samen op zoek naar unieke internationale bestemmingen die passen binnen jullie wensen.